ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 16 лютого 2013 р.

16.02.2013р. Б. / Контрацептиви: небезпечний зв’язок між гінекологами та фармацевтами


 
«Пігулка: гінекологи під впливом»: так перекладається заголовок об'ємної статті у французькій газеті «Le Monde», присвяченій протизаплідним пігулкам третього і четвертого покоління.
 
Автори матеріалу роблять висновок, що існує «небезпечний зв'язок» між таблетками, лабораторіями, гінекологами та фірмами-виробниками. 

Стаття намагається відповісти на питання, поставлене в тій самій газеті ще у грудні, - у зв'язку з історією Маріон Ларат, що залишилася інвалідом після інсульту, викликаного таблетками. Питання полягає в тому, чому контрацептивні препарати прописуються без попередніх аналізів, які виявлятимуть ризик тромбозу. Наводячи результати численних наукових досліджень, які підтверджують цю небезпеку, автори роблять висновок: причина - в зацікавленості фірм-виробників і гінекологів, - які в обмін на просування нових таблеток отримують від виробника фінансову допомогу. 

За матеріалами: Радио Ватикана 

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів: