ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 29 червня 2016 р.

29.06.2016р. Б. / До Києва прибуде точна копія чудотворної ікони Матері Божої Неустанної Помочі

3 липня 2016 р., в Патріаршому соборі Воскресіння Христового, буде виставлена для почитання точна копія ікони Матері Божої Неустанної Помочі.

Як розповів професор Роман Шуст в червні 2015-го року розпочали відзначення ювілею 150-ти річчя публічного пошанування ікони Матері Божої Неустанної Помочі. Тоді за підтримки отців редемптористів було створено громадську ініціативу публічного почитання даної ікони, а відповідно до цього вирішили створити її точну копію.

До цієї роботи приступив відомий іконописець о. Іван Козак, студит, який понад два місяці працював над тим, щоб зробити як найвірнішу її копію. Свою основну працю він виконував у Греції, звідки два рази подорожував до Риму і списував там її точні риси.

Відтак, у червні минулого року цю ікону було посвячено в Римі, а благословив її особисто Папа Римський Франциск. Опісля 28 червня 2015 року, вона розпочала паломництво українськими храмами всіх конфесій. Тоді ж у Львові провели велелюдну зустріч ікони. Відтоді вона побувала у всіх храмах Львова різних конфесій, а після цього ще й відвідала понад 250 храмів Львівщини.

З третього липня 2016 р., за благословенням Блаженнішого Патріарха Святослава дана ікона перебуватиме в Патріаршому соборі Воскресіння Христового у Києві. Після цього за сприянням єпископа Йосифа Міляна її шануватимуть у всіх храмах Київської архиєпархії, а відтак і в інших храмах різних конфесій Києва. Пізніше її повезуть для почитання на передову фронту РУВ (т. зв. "АТО"). На цьому її паломництво не завершиться, адже надалі в задумі організаторів є ідея щоб перед нею мали змогу молитися люди в усіх храмах України.

Немає коментарів: