ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

неділю, 5 червня 2016 р.

05.06.2016р. Б. / Невідомі в Кам’янському осквернили розп’яття біля греко-католицької церкви

В ніч з 02 на 03 червня цього року група невідомих розтрощила фігуру розп’ятого Христа біля храму Преображення Господнього у Кам’янському (колишній Дніпродзержинськ). Біля хреста також було багато скалок пляшкового скла. Про це інформує місцевий інтернет-ресурс «Наш репортер».

Як зауважує видання мешканці Кам’янського шоковані таким актом релігійного вандалізму в їхньому місті.

Злочин розслідує т.зв. поліція Кам’янського. За словами представника Заводського відділення поліції м. Кам’янське Романа Лісного справа поставлена під особливий контроль: «Працівники поліції вже проводять опитування місцевих жителів. Досвід підказує, що через 2-3 дні відповідна інформація має з’явитись.   Ми не виключаємо можливість що це здійснили люди в стані алкогольного сп’яніння. Адже важко собі уявити, щоб людина, яка не є під впливом алкогольного сп’яніння таке зробила» - заявив полісмен. 

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів: