ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 7 червня 2016 р.

07.06.2016р. Б. / «Найважливіше, щоб ми були в спільноті, а спільнота в Церкві», - Владика Димитрій (Григорак), єпарх Бучацький, відповідальний за харизматичні спільноти в УГКЦ

З’їзд голів харизматичних спільнот УГКЦ відбувся в Бучацькій єпархії під головуванням Преосвященного Владики Димитрія (Григорака), єпарха Бучацького, який розпочався Архиєрейською Святою Літургією 4 червня 2016 р. Б..

У першій конференції владика, звертаючись до присутніх, звернув увагу на дари Божі, які нам дані не для того, щоб нас вивищити, але зобов’язати. «Ми маємо йти до світу, не щоб розчинитися, а щоб його перемінити в Бозі. Потрібно бути самому твердим і закріпленим в Бозі. Є різні служіння в Церкві, важливо, щоб Господь говорив через нас. Застановімся, кого ми проповідуємо: Христа чи себе?», - говорив Владика.

«Час йти, діяти в світі. Живі християни сьогодні мають бути всюди: в політиці, в бізнесі, у всіх сферах суспільства. Христос був активний, він ходив всюди. Вміймо сказати правду собі і світові. Не можна жити і з Христом, і з гріхом одночасно. Це є момент, коли треба кричати, бути «голосом вопіющого в пустині», і тому між нами має бути єдність. Найважливіше, щоб ми були в спільноті, а спільнота в Церкві, – підсумував єпископ.

Після обіду відбулася активна дискусія, ділення досвідом та обговорення успіхів та невдач харизматичних спільнот та їхньої діяльності у нашій Церкві.

Немає коментарів: