ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 8 червня 2016 р.

08.06.2016р. Б. / Студентські капелани запрошують на велопрощу до Гошева

17-18 червня 2016 року, студентські капелани Львівської Архиєпархії УГКЦ запрошують молодь Львова на велопрощу до Гошівської чудотворної ікони Матері Божої.

Маршрут цьогорічньої велопрощі: Львів – Сколе – Гошів – Стрий – Львів

Впродовж велопаломництва учасники побачать: водоспад Кам'янка, скелі Довбуша, гірські краєвиди. У Гошеві паломники разом із капеланами завітають до монастиря на Ясній Горі (ЧСВВ), який має понад 500-річну історію. Всі учасники велопрощі молитимуться за мир в Україні перед чудотворною іконою Божої Матері та матимуть добру нагоду під час екскурсії дізнатись чимало цікавого про сам монастир. Також на прочан очікує молитовна зупинка у Катедральному храмі Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ в м. Стрий, де паломники молитимуться перед чудотворною іконою Ліської Матері Божої.

Вимоги для учасників: мати справний велосипед; запасну велосипедну камеру; індивідуальні медикаменти, зручний одяг та перекуску. Вартість: 100 грн + дорога (в обидві сторони)

Зареєструватись та дізнатись детальну інформацію Ви можете за номером: 
098 62 30 366  о. Юрко Остапюк

Немає коментарів: