ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 22 червня 2016 р.

22.06.2016р. Б. / Центр Опіки Сиріт шукає волонтерів: гаряче літо, чекаємо саме на вас!

Щорічно Центр Опіки Сиріт ЛА УГКЦ активно проводить літо, організовуючи різноманітні табори, відпочинкові виїзди, тематичні зустрічі для дітей, що опинилися у складних життєвих обставинах та дітей, які на час літніх канікул залишаються у м. Львові. Волонтери готують різноманітні сюрпризи і цікавинки, якими будуть дивувати і веселити дітей. Цьогоріч усі табори пройдуть під темою “Діла милосердя”.

Гарною традицією в Центрі є приїжджати капеланам та волонтерам на день з програмою до дітей із шкіл-інтернатів, які проводять літні канікули на різних відпочинкових базах. Цьогоріч не є виключенням, тому щочетверга ми відвідуватимемо дітей.  

Розпорядок одноденних виїздів на червень:

16 червнябаза у с. Павлівка, перебувають діти з  Червноградського інтернату;
21 червнябаза відпочинку “Арніка”, перебувають діти із спец школи-інтернат з Лівчиць;
30 червнябаза “Ровесник”, перебувають діти із Винниківської санаторної школи-інтернат.

Тематичні зустрічі ПриСтань, для дітей від 8 років, які залишаються у м. Львові і хочуть відкрити та пізнати нові і цікаві горизонти. Зустрічі відбуватимуться щопонеділка та щосереди протягом липня та перший тиждень серпня. До організації цього табору долучаються УДЮМКи та прянична майстерня “Юрашки”. Реєстрація на цей табір триває у інформаційному центрі храму свв. апп. Петра і Павла до 3 липня. Перша зустріч 4 липня о 10:00.

Табір для дітей парафіян храму свв. апп. Петра і Павла, що на вул. Театральній 11, проводиться уже четвертий рік поспіль. Цьогоріч він триватиме: з 8 по 12 серпня, вікова категорія дітей 8-12 років. Збір дітей біля храму свв. апп. Петра і Павла, о 10:00 до 17:00

Табір для підлітків  вікова категорія 12-16 років, з 14 по 18 серпня. Відбудеться у с. Ямна, Франківська обл. Вартість табору 600 грн. Триває реєстрація на ці два табори в інформаційному центрі храму до 5 і 1 серпня відповідно.

Табір для сімей героїв РУВорганізовується, щоб створити відпочинкове середовище для їх реабілітації та допомогти сім’ям адаптуватися до нових умов їх життя у зв’язку із втратою основного годувальника сім”ї. Пройде табір у Гошеві у два заїзди: з 25 по 31 липня та з 1 по 7 серпня.

Щоб провести одноденні виїзди чи табори, ми потребуємо Вашої допомоги. Кожен з Вас може долучитися особисто чи матеріально до організації літніх відпочинків та зустрічей для дітей.

За детальною інформацією слідкуєте на сайті Центр Опіки Сиріт або телефонуйте за номером 0967497980.

Ви молода та енергійна людина, ми чекаємо тебе у рядах наших волонтерів.
Давайте разом зробимо це літо цікавим і сонячним для дітей, які цього потребують

Центр Опіки Сиріт ЛА УГКЦ

Немає коментарів: