ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 11 червня 2016 р.

11.06.2016р. Б. / На прощі до Зарваниці очікують 1 млн паломників

Проща до Марійського духовного центру в селі Зарваниця на Тернопільщині відбудеться 16-17 липня. Цього року очікують близько 1 млн паломників. Про це повідомив під час засідання оргкомітету голова облдержадміністрації Степан Барна, інформує прес-служба ТОДА, інформує «ZIK».

«Щороку тисячі паломників відвідують Марійський духовний центр у Зарваниці. Але найчисельнішою є Всеукраїнська проща. Цього року вона загальнонаціональна. Тому ми повинні докласти всіх зусиль, аби проща відбулася на належному рівні. Насамперед – це порядок та безпека прочан», – зазначив Барна.

Як інформував митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій (Семенюк), 15 липня о 8.30 від Архикатедрального собору в Тернополі вирушить колона паломників – близько 2 тис. людей.

У суботу, 16 липня, Блаженніший Святослав зустрінеться з молоддю. Традиційно буде похід зі свічками до чудотворного місця.

Цьогоріч проща приурочена Року Божого Милосердя та молитві за мир в Україні.

Як повідомляють організатори, учасники прощі молитимуться за героїв Небесної сотні, всіх воїнів та невинно вбитих, які віддали своє життя за Україну. 

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів: