ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 28 січня 2015 р.

28.01.2015р. Б. / Скаути Європи молитимуться за Україну щодня о 21:00 за Київським часом

скаути
Федеральний комісар європейських скаутів Мартін Гафнер звернувся до членів руху у різних країнах із закликом молитися за ситуацію на сході України. 
 
Після спілкування з українськими крайовими, він зазначив: «Скаути в Україні живуть своєю присягою і допомагають у зборі харчів, одягу  та  медикаментів для військового регіону. Кожен хлопець чи дівчина може  допомагати на своєму місці, бути чистими у своїх вчинках, жити у  християнській любові, яка є сильнішою за гроші, владу та зброю».
Мартін Гафнер
Звертаючись до скаутів в інших країнах, він закликав гідно відповісти на виклики часу: «Кожна з наших країн є тим чи іншим чином втягнута у війну на сході  України.  Ми покликані, обрані, а особливо наші брати та сестри з України,  жити в такий  важкий історичний час, щоб приготувати нове покоління молоді  для  утвердження Божого Царства на землі. Прикладімо максимум зусиль,  щоб  бути добрими слугами». 

Наприкінці звернення Федеральний комісар FSE запропонував щоденно молитися разом з українцями о 21:00 за Києвом. «Я запрошую вас долучитись до щоденної молитви всіх українців різних конфесій за їх мир та єдність. Це стане можливим тоді, коли весь світ з його  владою, грошима та зброєю схилиться на коліна, щоб визнати Божу владу. Відновімо нашу посвяту Пресвятому Серцю Ісусовому о 21.00 за Українським часом», — закликав Мартін Гафнер.


Джерело:     КРЕДО

Немає коментарів: