ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 23 січня 2015 р.

23.01.2015р. Б. / Івано-Франківська архиєпархія надала чергову допомогу військовим

В січні 2015 З благословення Архієпископа та Митрополита Івано-Франківського Кир Володимира Війтишина економічним відділом Архієпархії було організовано закупівлю теплого та якісного військового одягу з США для 8 полку спецпризначення. Хлопці отримали (зимові берці, термобілизну, штани, флісові светри, шапки, куртки з теплим лайнером. Як зазначив економ Архієпархії прот. Михайло Клапків: "Рішення купувати одяг в Америці було прийнято після того, як нами було досліджено, той факт, що фірма "Rothco", яка займається пошиттям цього одягу має "левову частку" ринку для збуту своєї продукції в американській армії, а це означає, що сумніватися в її якості немає підстав". Передачу одягу здійснив помічник Економа о. Віталій Максимів.

Третя  по черзі допомога в 2015 році для Армії була надана від Архієпископа та Митрополита Івано-Франківського Кир Володимира Війтишина. За розпорядженням Економа Архієпархії прот. Михайла Клапківа було повністю одягнуто чотирьох добровольців батальйону "Айдар", які зовсім скоро відправляються в табір батальйону неподалік м. Щастя для проходження військової підготовки. Передачу одягу здійснив помічник Економа о. Віталій Максимів.

Немає коментарів: