ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 6 січня 2015 р.

06.01.2015р. Б. / Львівські капелани провели новорічні свята разом з бійцями у зоні АТО

Священослужителі Центру військового капеланства ЛА УГКЦ завітали з душпастирським візитом до військових у зону АТО.

Напередодні нового року до українських захисників завітали: о. Андрій Хомишин та о. Андрій Сіданич - військові капелани, о. Роман Довгань -  студентський капелан, які також є душпастирями Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла. Священослужителі відвідали блокпости та центри у яких знаходяться хлопці із 24-тої окремої Залізної механізованої бригади, 80-тої окремої аеромобільної бригади та правоохоронці з Львівщини. Капелани молилися із бійцями Святу Літургію за мир, уділяли Святі Тайни Покаяння та Пресвятої Євхаристії, провадили духовні розмови.

Крім духовної підтримки капелани привезли зі Львова гуманітарну допомогу. Найбільшим новорічним подарунком для хлопців став автомобіль Ленд Ровер Діскавері (Land Rover Discovery), який напередодні придбали капелани за кошти одного з жертводавців для потреб правоохоронців у зоні АТО.

Також серед допомоги: зимовий військовий одяг та взуття, продукти, медикаменти, спальники, маскувальна сітка, яку зв’язали учні Щирецької школи №1. Зокрема, душпастирі дізналися, які потреби є у бійців, щоб необхідні речі передати хлопцям.

Військові капелани постійно перебувають разом із бійцями у зоні АТО. Зокрема, капелани провадять душпастирську діяльність серед військових АТО на місцях дислокації у м. Львові, а саме: Яворівському полігоні та військових частинах. Зокрема, через Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла (м. Львів, вул. Театральна, 11) здійснюють душпастирську опіку військових та силовиків у місті, а також через військову святиню допомагають хлопцям продуктами та військовими речами.

Висловлюємо щиру подяку усім хто допомагає українським військовим. Нехай Господь благословляє своїми ласками та винагороджує діла милосердя!

Немає коментарів: