ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 9 січня 2015 р.

09.01.2015р. Б. / Молодіжний місійний вертеп на Харківщині

Напередодні Різдвяних свят на Східні та Центральні терени України вирушив Молодіжний місійний вертеп, учасниками якого є студенти Львівської Духовної Семінарії Святого Духа та духовно-патріотична молодь Львова. У день Різдва Христового гості зі Львова взяли участь у Архиєрейській Літургії у храмі св. Миколая Чудотворця м. Харкова, яку очолили два владики – кир Василій (Тучапець), екзарх Харківський та кир Мар’ян Бучек (Харківсько-Запорізька дієцезія РКЦ).

Опісля молодь привітала усіх присутніх зі святом та представила вертеп-дійство про народження Спасителя.

Впродовж 7-8 січня молоді люди з вертепом  і радісною  колядою відвідали парафії та спільноти Харківщини: сестер Св. Йосифа у Харкові, парафію св. Михаїла у Люботині, Покотилівський Свято-Покровський монастир оо василіан та парафію Покрови Пресвятої Богородиці у с. Вільча.

Завтра молодь вирушає на Полтавщину, опісля планує відвідати  Черкащину, Чернігівщину та Київ.

Немає коментарів: