ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 27 травня 2014 р.

27.05.2014р. Б. / Російський Патріарх Кирило написав до Петра Порошенка

Патріарх Московський Кирило направив послання обраному Президенту України П.А. Порошенко.

Обраному Президенту України П.А. Порошенко

Шановний Петро Олексійович!

Дізнавшись про вибір більшості проголосувавших 25 травня громадян України, хотів би привітати Вас і звернути до Вас пастирське слово, поділитися своїми думками і сподіваннями. Новини про події на Україні щодня приносять все нову біль, бо гинуть і страждають люди. Країна занурена в безодню розбрату і міжусобиці. Патріарху Московському і всієї Русі Господь довірив турботу про духовне благополуччя народів багатьох держав. Мені однаково близькі біди і сподівання всіх тих, хто складає паству Руської Православної Церкви, незалежно від місця їх проживання. І я старанно молюся, щоб надії православного народу України не були осоромлені.

Разом з багатьма людьми уповаю, що владні повноваження, які сьогодні виявляються у Ваших руках, послужать благу і сходу, і заходу, і півночі, і півдня України. Сподіваюся, що назавжди припиниться кровопролиття, що ніхто не буде утисненим або приниженим, що реалізується життєвий, світоглядний і культурний вибір кожної групи населення країни, що церковне життя буде протікати без якого б то не було державного або політичного втручання, а рішення, необхідні для нормалізації, вдосконалення та розвитку цього життя, будуть прийматися вільно, в дусі вірності канонічного порядку.

Перед Вами стоїть непросте і дуже важливе завдання - знайти способи примирення ворогуючих, зробити все можливе для відновлення громадянського миру та злагоди. Переконаний, що в сформованій ситуації необхідно підтримувати відкритий діалог з народом і громадськими лідерами, прислухатися до думки всіх жителів країни.

Півроку тому полум'я ворожнечі спалахнуло в Києві, а тепер воно вирує на південному сході країни, не шкодуючи ні жінок, ні дітей, ні старих. Сьогодні Україна найбільше потребує миру та стабільності, правди і справедливості. І стати гарантом творення гідного життя може тільки людина, яка добре знає, любить і розуміє свій народ, рішуче стає на захист збережених ним моральних цінностей, бачить опору особистої й народного життя в міцній сім'ї, черпає мудрість з істинно духовних джерел.

Бажаю Вам Божого ведення у всіх майбутніх працях і відповідальних рішеннях. Нехай благословить Господь миром і процвітанням дорогий моєму серцю народ України.

З повагою
+ КИРИЛ , ПАТРІАРХ МОСКОВСЬКИЙ І ВСІЄЇ РАСІЙСКАЯ І ПРОЧАЯ РУСИ

 Варто зазначити, що як раніше інформував портал КІРІОС, журналісти розкрили причетність ієрархії РПЦ і особисто патріарха Кирила до сепаратистських рухів і кровопролиття в Україні.

Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів: