ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 10 травня 2014 р.

10.05.2014р. Б. / Сатаністи хочуть провести в Гарварді чорну месу, католики протестують

Група студентів планує 12 травня провести на території Гарвардського студмістечка відправу сатанинської чорної меси. Протести студентів і викладачів-католиків вони називають «параноїдальними» та «нетолерантними».

Після того, як стало відомо про планування цієї події, викладачі та студенти католицького віросповідання висловили свій протест. У відповідь особи, що планують проведення цієї церемонії зазначили, що це буде тільки відтворення культу, свого роду освітня вистава, що входить в рамки ширшого вивчення різного роду культурних практик. Проте слід зазначити, що напередодні речниця «Сатанинського храму» (організації, яка проведе подію) анонсувала, що під час обряду буде використано справжню освячену гостію.

Так звана «чорна меса» є святотатською церемонією, що пародіює католицьку Літургію. Використовуючи чародійство, поклоніння демонам та прикликання сатани, вона зосереджена на оскверненні Євхаристії, яку перед тим викрадають в католицькому храмі і осквернюють під час статевого акту чи випорожнення.

Попередній анонс речниці «Сатанинського храму» сама організація та Клуб культурних наук назвали неточним, і додали, що під час церемонії буде використовуватись просто тонкий кусень хліба.

Свою критику щодо цієї події висловила Архиєпархія Бостона, а також багато представників Гарвардського університету. Критики зазначають, що керівництво університету ніколи б не дозволило студентській організації провести відтворення процесу спалення Корану чи лінчування афро-американців, тому повинно також заборонити проведення святотатської церемонії, що глузує з католицької віри.
У відповідь на плани провести чорну месу, католицька спільнота Гарварду оголосила, що на вечір 12 травня планує відправу Євхаристії. Місцевий капелан вважає, що це дозволить студентам зосередитись на Господі і стати істинними «захисниками нашої віри та сакраментального життя».

За матеріалами CNA/EWTN News

Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів: