ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 7 травня 2014 р.

07.05.2014р. Б. / Шведський міністр: головна загроза - це православ'я

Шведський міністр: головна загроза - це православ'яМіністр закордонних справ Швеції Карл Більдт вважає, що в останні кілька років Росія змінилася в гіршу сторону, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на VESTI

Якщо в перше десятиліття після розвалу Радянського Союзу вона демонструвала в політиці прихильність західним цінностям і намагалася прищепити їх населенню, то нинішнє російське керівництво встало в жорстку опозицію Заходу.

За словами шведського міністра, Путін демонструє прихильність НЕ загальносвітовим, а "православним" цінностям. Про це можна прочитати в Twitter шведського міністра. «Нова антизахідна і антидекадентська лінія Путіна спирається на глибоко консервативні "православні" ідеї», - переконаний Більдт. І саме прагненням знищити уніатську церкву і повернути українську автокефалію в лоно московської патріархії Більдт пояснює прагнення Путіна встановити контроль над Україною. Однак саме "православ'я", на думку Більдта, і становить головну загрозу для західної цивілізації.
Джерело:   КІРІОС

1 коментар:

Unknown сказав...

В тексті цієї новини слово "православний" поставлено мною в лапки, не стільки тому, що міністр Швеції не розуміє, ні значення, ні змісту слова ПРАВОСЛАВ'Я, (подібно до де-яких наших, українських церковних ієрархів, що визначили слово "націоналізм", як - зло для Церкви і засудили всіх носіїв української національної ідеї та чину, нарівні з фашизмом, нацизмом, шовінізмом, комунізмом), скільки тому, що там, у лапках, треба вписати і читати слово ІМПЕРІАЛІЗМ, та похідні від нього видозміни слів.

р.Б. Леонід.