ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 6 травня 2014 р.

06.05.2014р. Б. / Негативне ставлення до Путіна серед українців зросло удвічі

http://expres.ua/gfx/world/putin_mittelalter.jpg
За рік негативне ставлення до президента Російської Федерації Володимира Путіна серед українців зросло з 40 до 76%. Позитивно Путіна сприймають тільки на Донбасі, в інших регіонах домінує негативне ставлення.
 
Про це свідчать результати дослідження, проведеного соціологічною групою «Рейтинг». 

Згідно з опитуванням, лише 16% з числа опитаних громадян позитивно ставляться до глави московської імперії, а кожен десятий не зміг оцінити свого ставлення до Путіна. 

За останній рік негативне ставлення до В.Путіна зросло майже вдвічі (з 40 до 76%), тоді як ще в жовтні 2013 року кількість тих, які позитивно ставилися до російського президента (47%) перевищувала кількість тих, які ставляться негативно (40%). 

Позитивно до Путіна ставляться тільки на Донбасі – це 66% із загального числа респондентів. В інших регіонах домінує негативне ставлення – від майже 70% на Півдні і Сході, до більш ніж 90% – в центральних, північних і західних областях країни. 

Позитивно ставляться до президента РФ менше половини етнічних росіян, і лише кожен десятий тоже-украінєц. 

Опитування проводилося 15-25 квітня 2014 серед громадян України у віці від 18 років. Всього було опитано 2000 респондентів. Помилка репрезентативності дослідження – не більше 2,2%. 

За матеріалами: zaxid.net 

Джерело:  КРЕДО 

Немає коментарів: