ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 12 травня 2014 р.

12.05.2014р. Б. / Свята Едіт Штайн – Сьома камера (+video)

Свята Едіт Штайн – Сьома камераБіографічний фільм про св. Едіт Штайн - німецького філософа (вона була помічницею Едмунда Гуссерля) і монашку Кармелітів босих, мученицю Освенціма. 

Едіт Штайн виросла в єврейській родині в Бреслау. Спочатку була атеїсткою. У зрілому віці, читаючи, зокрема, твори св. Терези з Авілю, навернулася до віри у Христа як католичка. Після приходу Гітлера до влади їй -через її єврейське походження - не було дозволено викладати. Тоді вступила в Орден кармелітів босих в Кельні. Під час Другої світової війни була переведена до монастиря в Нідерландах, з якого в 1942 році була, разом з іншими католиками єврейського походження, депортована в Освенцім і знищена в газовій камері. Вона є автором таких творів, як "Питання про емпатію", "Існування звичайне і Вічне Існування" і "Наука Хреста". У 1987 році була зарахована до лику блаженних Папою Іваном Павлом II, до лику святих - у 1998 році, а в 1999-му проголошена ним Небесною покровителькою Європи.

Свята Едіт Штайн – Сьома камера.

Жанр: біографічний, драма, психологічний, духовно-релігійний.
Виробництво: Франція, Польща, Угорщина, Італія.
Дата випуску: 1997 р.
Режисер: Mарта Месарош.
Озвучення: польська мова.


Завантажити фільм Свята Едіт Штайн – Сьома камера

Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів: