ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 3 травня 2014 р.

03.05.2014р. Б. / Католики і протестанти Одеси разом допомагають бездомним

благодійність
Зі спільної молитви за Україну розпочинають щоденне служіння для бездомних в місті Одесі католицькі монахині – сестри милосердя св. Вінкентія, яких також називають шаритками, та протестанти.
 
автобус Вже третій рік поспіль діє проект «Допомога на колесах»: на площу Старосінну, приїжджає переобладнаний автобус, в одному з відсіків якого волонтери роздають безхатченкам гарячі обіди, а в другому — надають потребуючим безпритульним невідкладну медичну допомогу. Тим часом, соціальні працівники надають консультації. 

«За цей час ми обслужили майже 5 тисяч осіб», — пояснила менеджер Всеукраїнської благодійної організації «Де Поль Україна» пані Людмила Ільчик. — Це люди різних національностей, адже Одеса — багатонаціональне місто». Пані Людмила Ільчик належить до протестантської спільноти. 

«Протестанти і католики, ми дуже дружимо, любимо і поважаємо один одного. Наш колектив — це велика дружня родина. Багато волонтерів. Серед них протестанти, римо-католики, греко-католики і православні», — зазначила пані Людмила. 

За матеріалами: Радіо Ватикану 

Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів: