ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 31 січня 2014 р.

31.01.2014р. Б. / Католицька Церква Австралії молиться за Україну

Голова Єпископської Конференції Австралії архиєпископ Мельбурнський Деніс Гарт від імені австралійських єпископів та всієї католицької Церкви в Австралії висловив підтримку та солідарність українському народові на батьківщині та в усьому світі.

«Католицька Церква Австралії, – читаємо, серед іншого, у зверненні, – єднається з усіма українцями доброї волі в молитві за мирне вирішення цього конфлікту. Ми молимось за Церкву в Україні. Ми молимось за Верховного Архиєпископа Святослава, за єпископів, священиків, духовенство та віруючих, щоб вони далі були разом, не зважаючи на санкціоновані державою погрози заборони діяльності та каральних заходів, щоб покарати Церкву за виконання її місії щодо людей, ввірених її опіці».

Єпископи Австралії вказують на потребу молитись також і за те, щоб цивільна влада в Україні відкрила свої серця й уми для Євангелія Любові і зрозуміла, що свобода совісті та свобода віровизнання є основним правом кожної людини.

«Нехай же наші молитви і молитви всіх католиків Австралії підтримають наших братів і сестер, що стоять на Майдані та захистять їх від усякого зла. Нехай душі померлих знайдуть упокій в Христі, а Пресвята Богородиця, Захисниця України, і всі святі українського народу вставляться перед Христом і почують нашу молитву за мир». Цими словами архиєпископ Мельбурнський Деніс Гарт, президент Єпископської Конференції Австралії, закінчив відкритого листа до українського народу.

Текст із сторінки http://uk.radiovaticana.va

Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів: