ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 30 січня 2014 р.

30.01.2014р. Б. / Уряд Віктора Януковича орієнтований на переслідування УГКЦ, - посол Канади


Уряд Віктора Януковича орієнтований на переслідування УГКЦ, - посол КанадиПосол Канади з питань релігійної свободи заявив журналістам, що уряд Віктора Януковича орієнтований на переслідування УГКЦ.

Ресурс «Globe and Mail» повідомив, що посол Ендрю Беннетт порівняв УГКЦ із «канарками в вугільній шахті», і відзначив, що переслідування інших Церков скоро також може мати місце.

«Церква в Україні має величезну повагу серед людей і її авторитет значно зріс в світлі останніх подій», - сказав Беннетт. «Тому закон, що обмежує роль Церкви і фактично порушує релігійні свободи та право людей проводити законно молитовні зібрання для українців, абсолютно неприйнятний».

«Канада рішуче засуджує застосування насильства щодо протестуючих, що мають трагічні наслідки», - продовжив Беннет у канадському урядовому прес-релізі. «Канада рішуче підтримує український народ, який висловлюється мужньо на підтримку вільної і демократичної України».

«Канада відзначає важливу і вирішальну роль духовенства та віруючих Української Греко-Католицької Церкви та багатьох інших релігійних лідерів за останні тижні, яка полягає в заохоченні до діалогу між усіма сторонами і молитви за мир в Україні», - додав він. «Канада буде розглядати всі варіанти, якими можна йти вперед, щоб дати зрозуміти, що ми стоїмо з тими, хто прагне побудувати мирне, демократичне і процвітаюче майбутнє для українських громадян. Роль духовенства та віруючих Української Греко-Католицької Церкви – вирішальна сьогодні» .

Ольга Бойко для християнського порталу КІРІОС за матеріалами News.

Джерело:    КІРІОС

Немає коментарів: