ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 10 січня 2014 р.

10.01.2014р. Б. / У США сатаністи продовжують вимагати встановлення статуї диявола


Американські сатаністи з групи «Сатанинський храм» хочуть вже в цьому році встановити статую диявола перед будівлею парламенту штату Оклахома. За даними «Лос-Анджелес Таймс» (випуск 8 січня 2014), сатаністи вже представили дизайн статуї і подали владі заявку, - повідомило агентство dpa.

В даний час сатаністи продовжують збирати пожертви для свого амбіційного проекту «Присвята сатані». Через інтернет протягом останнього місяця вони зібрали 20 тис. доларів замість очікуваних 16 тисяч, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Cедмицю.

Дизайн статуї пропонується такий: фігура сатани більше 2 м заввишки має голову барана, довгу бороду, роги і крила. «Cатана сидить на троні в оточенні двох щасливих і усміхнених дітей», - зазначають сатаністи на своєму сайті. Там також повідомляється: «Люди різного віку для натхнення і споглядання можуть сидіти на колінах сатани».

Статую планують спорудити в столиці штату Оклахома - поруч з меморіальною дошкою з біблійними Десятьма Заповідями.


Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів: