ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 18 січня 2014 р.

18.01.2014р. Б. / Промосковські православні братства пікетували ще один храм УГКЦ у Києві


Промосковські православні братства пікетували ще один храм УГКЦ у КиєвіУ Києві 17 січня група людей із хрестами та іконами пікетувала храм Святого Миколая УГКЦ, вимагаючи передачі його православним. До церкви вони прийшли зі сторони Києво-Печерської лаври, біля Аскольдової могили зробили обхід, а потім розпочали свою акцію, яка супроводжувалась агресивними викриками.

Як повідомляє Департамент інформації УГКЦ, один із активістів - Дмитро Жуков із депутатського об’єднаня «За Каноніческую Церковь», під час зібрання наголошував, що храм – незаконно захоплений уніатами, так само, як незаконно споруджена польова каплиця на Майданні.

«Мені зателефонували із попередженням, що йдуть церковні пікетувальники на Аскольдову могилу. Коли я прибув на місце події, то почав пояснювати мітингувальникам чому ми молимося у цьому храмі. Та мені перешкоджали говорити. Потім люди пішли в сторону Майдану, злобно споглядаючи на мене», - розповів о. Ігор Онишкевич, адміністратор парафії Святого Миколая, що на Аскольдовій Могилі у Києві.

За словами священика, пізніше активіст Дмитро Жуков сказав, що він представляє також ще й один інформаційний ресурс, тому записав на камеру коментар о. Ігоря.

«Цей чоловік казав, що УГКЦ підтримує «державний переворот» і посміла поставити каплицю на Майдані. Він також наголосив, що не розуміє поняття «екуменічної каплиці». А ще погрозив, що активісти будуть приходити із такими акціями, бо УГКЦ встановила незаконно каплицю на Майдані», - додав наостанок о. Ігор.

Як повідомляв Християнський портал КІРІОС, 11 січня представники релігійних організацій "Православний вибір", "Союз православних братств України" і "Народний собор" провели мітинг біля Патріаршого собору Української Греко-Католицької Церкви, закликаючи УГКЦ утриматися від участі в акціях протесту на Майдані Незалежності. Пікет тривав 15 хвилин. Також за ствердженням Блаженнішого Святослава, хлопці, які прийшли на пікет, були спортивної статури і навіть не вміли зробити на собі знак Хреста, коли лідер їхнього зібрання запропонував помолитися.

 Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на РІСУ.

Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів: