ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 16 січня 2014 р.

16.01.2014р. Б. / Офіційний сайт УГКЦ атакують з Росії

DOS-атака
На інформаційний ресурс Української Греко-Католицької Церкви здійснюються DОS-атаки з Росії. Про це повідомив речник УГКЦ о.Ігор Яців.
 
Перша атака на сайт відбулася 15 січня ввечері із шести місць по одній тисячі заходів з кожного. Тоді ІТ-фахівці УГКЦ встановили захист, щоби не було більше 50 заходів з одного місця. І сайт запрацював. 

Проте цієї ночі атаки відновилися — вони відбувалися з набагато більшої кількості місць. А сьогодні, 16 січня зранку, DOS-атаки перевищують вечірні в десятки разів і станом на 10 годину головний веб-портал УГКЦ знову був недоступний. Зараз сайт вже відновив свою роботу. 

Усі атаки, як повідомили у Департаменті інформації УГКЦ, відбуваються з провайдера «Ростелеком» — національної телекомунікаційної компанії Росії. 

Іронізуючи з цього приводу, священик зауважив, що Церква таким чином удостоїлася ще однієї «честі» від недоброзичливців. Про це о. Ігор Яців написав на своїй Фейсбук-сторінці. «Ми удостоїлися ще однієї "честі". На ресурси УГКЦ відбуваються DOS-атаки. Наші сайти не доступні. 6 тисяч одночасних підключень», — повідомив він. 

Нагадаємо, що на Святвечір, 6-го січня, греко-католицьке керівництво отримало офіційного листа від від Міністерства культури, де йшлося про можливе припинення діяльності релігійних організацій УГКЦ на підставі їх активності на Майдані Незалежності. 

У відповідь на таку інформацію від Мінкульту Блаженніший Святослав наголосив, що Церква не є учасником політичних подій, однак вона «не може стояти осторонь, коли її вірні просять про духовну опіку», а тому присутня на Майдані». 

За матеріалами: РІСУ

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів: