ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 29 липня 2013 р.

29.07.2013р. Б. / Долучіться до нашої акції! Допоможіть нам допомагати їм!

В рамках святкування 1025-річчя Хрещення Русі-України Карітас України проводить спеціальну благодійну акцію. Усі присутні на освяченні Патріаршого Собору Воскресіння Хрестового 17-18 серпня у Києві тими днями зможуть особисто долучитись до соціального служіння Української Греко-Католицької Церкви і роботи організацій Карітасу.

Під час  акції на площі перед Патріаршим Собором Воскресіння Хрестового у Києві волонтери і працівники Карітасу будуть розповсюджувати спеціально виготовлені пам’ятні свічки. До їх оформлення долучались молоді люди з особливими потребами, які є підопічними Карітасу у Львові. Чимало людей із щирим серцем об’єднались у єдиній меті – допомогти Карітасові допомагати потребуючим людям, що живуть довкола нас.

Кошти від розповсюдження свічок будуть спрямовані на роботу з потребуючими дітьми, молоддю і сім’ями на базі мережі регіональних організацій Карітасу України у 8 областях України.

Карітас України впродовж близько 20 років здійснює масштабну благодійну діяльність для потребуючих людей у 4 основних напрямках:
Допомога дітям і молоді, сім̓ям
Охорона здоров̓я
Соціальні проблеми міграції
Допомога в кризових ситуаціях

Діяльність здійснюється на християнських засадах і цінностях, але незалежно від віросповідання, соціального становища особи, якій надається допомога, її етнічного походження, статі, віку.

Завдяки багатосторонній діяльності, значному досвіду і широкій мережі регіональних організацій Карітас України охоплює своєю роботою щороку декілька тисяч потребуючих людей ─ надає їм матеріальну і соціальну допомогу, психологічну підтримку, захищає їх права і здійснює соціальну реінтеграцію. 

Нагадаємо, Карітас у світі має майже 120-річний досвід, поєднує 165 національних благодійних організацій, що діють у близько 200 країнах світу і допомагають  більше, як 25 мільйонам потребуючих людей. Український ж Карітас діє майже 20 років і донині на 94-98% фінансується з-за кордону. Тому така акція – саме найлегший і дуже цінний спосіб солідарності, відповідальності і милосердя для усіх, хто бажає долучитись.

Програма урочистостей

Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів: