ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 26 липня 2013 р.

26.07.2013р. Б. / Вперше опубліковані шокуючі наукові факти про «сім`ї» гомосексуалістів



Гомо-пазли
Якими виростуть діти, яких виховували гомосексуалісти? Відповідь на це питання вже багато років цікавить багатьох.
 
Прихильників одностатевих партнерств завзято стверджують, що дітям все одно, чи є у них тато і мама, чи їх виховують два чоловіки або дві жінки. 
 
Але в силу того, що легалізація одностатевих партнерств почала відбуватися у деяких країнах нещодавно, не було підстав робити об'єктивні наукові висновки з простої причини - ще не виросло покоління таких дітей. 
 
Однак, восени 2010 року Марк Регнерус, доктор соціології, ад'юнкт-професор в Техаському університеті в Остіні (США), почав наукове дослідження на тему «Як відрізняються діти, батьки яких мають одностатеві стосунки».Свою роботу вчений завершив у 2012-му.
 
У дослідженні брали участь 3000 дорослих респондентів, чиї батьки є в одностатевих відносинах. У підсумку, отримані дані стали по-справжньому шокуючими. Вперше це було доведено вченим з авторитетного університету, а результати були опубліковані в не менш авторитетному виданні «Social Science Research».
 
По-перше:
Високий рівень венеричного інфікування.
В опублікованих даних повідомляється, що 25% вихованців гомосексуальних батьків мали або мають венеричні хвороби - через свій неприродний спосіб життя. Для порівняння, кількість заражених однолітків із благополучних гетеросексуальних сімей зафіксовано на рівні 8%.
 
По-друге:
Нездатність зберігати сімейну вірність.
Ті, кого виховували гомосексуальні батьки, набагато частіше лояльно ставляться до подружньої невірності - 40%. Аналогічний показник лояльності до зрад серед нормальних сімей дорівнює - 13%.
 
По-третє:
Великі психологічні проблеми.
Шокуючий факт - до 24% дорослих дітей з одностатевих партнерствах нещодавно планували самогубство. Для порівняння - рівень таких нахилів всього лиш 5% в нормальних сім'ях. Виховані гомосексуальним батьком діти значно частіше звертаються до психотерапевтів - 19% проти  8%.
 
По-четверте:
Сексуальне насильство.
31% дітей, що виросли в неприродному партнерстві геїв чи лесбіянок були змушені до сексу всупереч їх волі. У випадку з гетеросексуальними сім'ями про таке повідомляють лише 8% респондентів. Серед вихідців з природних сімей цей рівень становить лише 3%.
 
По-п`яте:
Соціально-економічна безпорадність.
28% вихідців із сімей, де мама була лесбіянкою, є безробітними. Серед вихідців з нормальних сімей цей рівень становить лише 8%.69% тих, у кого мама була лесбіянкою, і 57% тих, у кого тато був гомосексуалістом, повідомили, що їх сім'я в минулому отримувала державні допомоги. Серед звичайних сімей це актуально в 17%випадків.
 
По-шосте:
Розлад сексуальної самоідентифікації.
Якщо тато або мама мали гомосексуальні зв'язки, то всього лише 60-70% їх дітей називають себе нормальними людьми, без сексуальних відхилень.  У свою чергу більше 90% людей, які росли в традиційній родині, ідентифікують себе як повністю сексуально здоровими.
 
Спроба закрити дослідження Регнеруса
Що показово, коли Марк Регнерус готував до публікації отримані дані, проти нього почали вести агресивну інформаційну кампанію. ЛГБТ-активісти вимагали не допустити публічного оголошення результатів дослідження. Найгарячіші голови стали обмовляти, називаючи Регнеруса шахраєм і шарлатаном, вимагали звільнити професора з Техаського Університету. Навіть багато вчених ополчилися проти свого колеги. 
 
Тоді Університет ретельно вивчив всі звинувачення і скрупульозно проаналізував усі дані, отримані Регнерусом. Окремо перевірялася методика дослідження. У підсумку Університет підтвердив, що наукова робота має найвищу якість і відповідає академічним вимогам.
 
Також показово, що з цим дослідженням була присвячена велика стаття в The New York Times (12 жовтня, 2012). Журналісти цього авторитетного видання також констатували: проведене Марком Регнерусом дослідження не містить вад. 
 
Таким чином, світова спільнота чи не вперше отримало авторитетне дослідження, яке проливає світло на трагічні наслідки виховання дітей в сім'ях, де батьки практикували гомосексуальні стосунки. 
 
За матеріалами: sciencedirect / advokatsergiygula
 
Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів: