ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 26 липня 2013 р.

26.07.2013р. Б. / Водійські забобони



Водійські забобони. Малюнок - Володимир Мукан
Серед українських водіїв популярні майже півсотні забобонів. Більшість із них застерігають від аварій, штрафів і поломок. Не завжди водії задумуються, що віра в забобони суперечить християнству.
 
Після покупки автомобіля радять у його салон закидати монету, щоб потім не витрачати грошей на ремонт. Нове авто не фотографують, бо на сфотографованій деталі з'явиться велика подряпина. На капоті та багажнику не підписують документи, вважають, це до аварії. 

Послід птахів на авто - до великих витрат і штрафів, тому його намагаються як найшвидше прибрати. Службову машину не радять обходити спереду. Інакше у дорозі не пощастить. 

Нагадаємо, що віра у забобони суперечить 1 заповіді: «Нехай не буде в тебе інших Богів окрім Мене», і є ідолопоклонством, яке засуджується у Біблії. Християни перед тим як вирушати у дорогу, моляться за водіїв та всіх, хто в дорозі, до Господа за посередництвом Богородиці, ангелів та святих. Покровителем мандрівників є Архангел Рафаїл та святий Христофор. 

За матеріалами: Gazeta.ua 

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів: