ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 27 липня 2013 р.

27.07.2013р. Б. / У Львові помолились за жертв Скнилівської трагедії

Сьогодні у Львові в капличці на вулиці Авіаційній відбувся молебень за загиблими під час Скнилівської трагедії.

На молебні зібралося близько ста осіб. До громади приєднався і міський голова Львова Андрій Садовий та низка чиновників міста і області.

«Сьогодні виповнюється 11 років з дня Скнилівської трагедії. Львів у траурі. В цей день у Львові загинуло 77 львів’ян — це велика втрата для міста. Я молю Господа Бога, щоб він назавжди тримав Львів під своєю опікую», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.



Нагадаємо, 27 липня 2002 року через падіння військового літака Су-27 загинуло 77 осіб, серед яких 28 дітей. 200 людей зазнали тілесних ушкоджень. Багато постраждалих досі судяться у національних судах та Європейському суді з прав людини, вимагаючи справедливої компенсації моральних та матеріальних збитків. До Європейського суду сьогодні направлено 30 колективних позовів проти держави Україна, які мають розглянути до кінця цього року.

Цьогоріч суспільство вшановує 11-ту річницю пам’яті жертв авіакатастрофи. У Львові 28 осіб отримають одноразові виплати з цього приводу. Так, одна особа, яка потребує реабілітації та лікування, одержить допомогу в розмірі 10 тис. грн та 27 осіб - членів сімей загиблих, які потребують лікування, оздоровлення, вирішення питань соціально-побутового характеру, отримають по 2,5 тис. грн.

Джерела: http://zaxid.net

Воїни Христа Царя

Немає коментарів: