ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 19 липня 2013 р.

19.07.2013р. Б. / США: атеїсти намагаються заборонити християнам роздавати Біблії у школах


Біблія«Американський союз за громадянські свободи» (АСГС) пригрозив судом всім школам Кентуккі, які не заборонять роздачу Біблій учням. На думку цієї атеїстичної організації, відсутність такої заборони є антиконституційною.
 
У відповідь християнська організація «Альянс на захист свободи» (АЗС) розіслала по школах лист, підписаний вісьмома адвокатами, які співпрацюють з Альянсом, де спростовує доводи АСГС про нібито незаконність роздачі Біблій. 

«Школи повинні заохочувати, а не забороняти вільний обмін ідеями, − заявив юрисконсульт Рорі Грей. − Саме тому школи часто дозволяють найрізноманітнішим групам поширювати серед учнів  літературу. Позбавити цього права саме християн − ось це і справді суперечить Конституції». 

У листі також нагадується, що рішення федеральних судів не раз підтверджували право приватних осіб поширювати релігійну літературу в школах − на тих само підставах, що і світську. 

За матеріалами: Католицький Оглядач  

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів: