ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 25 липня 2013 р.

25.07.2013р. Б. / На святкування Хрещення Русі Україна витратить 47 мільйонів гривень


Софія Київська
На святкування 1025-річчя Хрещення Київської Русі з державного бюджету буде витрачено 47 млн. грн. Про це повідомив міністр культури Леонід Новохатько.
 
«На саме святкування важко назвати цифру, оскільки значна частина заходів відбувається безкоштовно або за рахунок спонсорів, але те, що було в державному бюджеті, я назвати можу — це 47 мільйонів нещодавно виділив уряд», - сказав Новохатько. 

Він зазначив, що більшість цих коштів пішли на будівельні та реставраційні роботи. Зокрема, завершуються ремонтні роботи на дзвіниці, у келіях та у Трапезному храмі Києво-Печерської Лаври, об’єктів на території Михайлівського Золотоверхого собору, реконструкція Володимирської гірки та інших об’єктів. 

За словами міністра, реставраційні роботи на культових об’єктах, але у менших обсягах до 1025-річчя Хрещення Київської Русі буде проведено практично в усіх регіонах України. 

Державні урочистості з нагоди відзначення 1025-річчя Хрещення Київської Русі у Києві відбудуться 26-28 липня. 

За матеріалами: Уніан-Релігії 

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів: