ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 18 липня 2012 р.

18.07.2012р. Б. / Євангелізація в інтернеті. Досвід Церкви на Філіппінах

Заохотити католиків до євангелізації у інтернеті – такою була мета національній зустрічі католицьких соціальних медіа структур, яка 14 липня розпочалась на Філіппінах. 
 
У зустрічі, яку організувала Єпископська молодіжна комісія, взяли участь понад 450 делегатів з усієї країни.

Єпископ Джоел Байлон – президент Конференції Єпископів, сказав: «Ця зустріч відбулася успішно, оскільки учасники усвідомили той факт, що простір Інтернету є дозрілим для євангелізації. Ця подія, що вперше мала місце в історії Церкви на Філіппінах, - продовжував єпископ, - показала, що типовим для нашої Церкви є давати відповіді на ті виклики, які стоять перед нами». 

На завершення єпископ Байлон знову пригадав звернення блаженного Йоана Павла ІІ та папи Бенедикта ХVІ, щоб євангелізувати світ Інтернету, перетворююючи його на амвон, з якого звіщається Євангеліє. Враховуючи позитивні відгуки від зустрічі, філіппінські єпископи вирішили встановити 14 липня, днем, в який кожного року проходитимуть подібні зустрічі. 

За матеріалами: Радіо Ватикан

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів: