ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 20 липня 2012 р.

20.07.2012р. Б. / Душпастирство у ЗМІ обговорюють у Бразилії

Вже втретє Комісія в справах душпастирства ЗМІ, що діє при Бразилійській Єпископській Конференції, організувала крайову зустріч з метою обговорити важливість ЗМІ у суспільстві та їх вплив на повсякденне життя у перспективі взаємоподілу суспільної комунікації з Церквою. 
 
Зустріч, що проходить під гаслом: «Ідентичність і місія», і в якій беруть представники численних дієцезій країни, закінчиться 22 липня в Марійському санктуарії в Апаресіді. 

За словами сестри Еліде Фоґоларі, що належить до Згромадження Доньок святого Павла, радника згаданої Комісії, що ця зустріч не тільки дає можливість обміну різноманітним душпастирським досвідом у сфері ЗМІ, але дозволить опрацювати інтенсивну формаційну програму, спрямовану на створення та сприяння культурі комунікації в бразилійській Церкві. 

У зустрічі «Ідентичність і місія», беруть участь численні знавці суспільної комунікації не тільки з Бразилії, але і з-за кордону, єпископи та відповідальні за душпастирство ЗМІ. 

Дві попередні зустрічі, присвячені цій темі, за кількістю учасників та важливістю питань, які на них обговорювались, перевершили сподівання організаторів. Посилаючись на слова блаженного Папи Йоана Павла ІІ, сестра Еліде підкреслила необхідність нести Євангельську Благовість в ЗМІ, в яких поділяються ідеї, формуються цінності та суспільна поведінка. 

Протягом багатьох років у дієцезіях Бразилії розвиваються та підтримуються численні проекти, які мають на меті відповідно формувати молодь, що задіяна у душпастирстві засобів суспільної комунікації. 

За матеріалами: Радіо Ватикан

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів: