ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 19 липня 2012 р.

19.07.2012р. Б. / Google пропагуватиме гомосексуалізм. Католики проти

Корпорація Google вважає, що у Польщі і Сінгапурі найбільше порушуються права гомосексуалістів, тому ці країни стали пріоритетними в ініціативі корпорації «Легалізувати любов». Натомість польські католики критично відреагували на плани Google пропагувати гомосексуальні союзи. 
 
Про початок кампанії «Легалізувати любов» 8 липня оголосив представник Google Марк Палмер-Еджком. На сайті інтернет-гіганта було створено відповідний розділ. 

У відповідь на це, директор інституту «Tertio Millenio» в Кракові о. Мачєй Земба, в інтерв'ю агентству CNA зазначив, що «було б краще, якби організація Google з таким же ентузіазмом зосередилася на порушеннях навіть найелементарніших прав людей в багатьох країнах Азії та Африки». 

Домініканець звернув увагу на існування більш актуальних та серйозних проблем у світі, пов'язаних з дискримінацією жінок, порушенням свободи віросповідання, відсутністю свободи слова та переслідуванням політичної опозиції. До того ж о. Мачєй Земба не погодився з висловлюваннями представників Google про те, що польські католики є фанатичними. Він нагадав, що католики у всьому світі виступають проти будь-яких форм нетерпимості та дискримінації, і велика частина польського суспільства поділяє ці цінності. 

За матеріалами: Католицький Оглядач

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів: