ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 23 січня 2016 р.

23.01.2016р. Б. / Несіть знання, а не подарунки: проект соціального репетиторства (+VIDEO)

Організація "Турбота в дії" запрошує долучитись до соціального репетиторства у рамках проекту "Ангел-Охоронець" з метою допомоги дітям із дитячих будинків сімейного типу, інтернатів та малозабезпечиних сімей у підготовці до ЗНО або із виконанням домашніх завдань

Кожен мріє про щасливе майбутнє, хорошу роботу і споріднену професію але, на жаль, не всі мають можливість для того найняти репетитора і отримати необхідну освіту. Часто дітям важко дається навчання саме через відсутність умов. Тому усіх небайдужих волонтерів, які готові допомогти дитині отримати шанси на краще майбутнє, запрошують зголошуватись та брати участь.

Як ніколи актуальними є тут слова:  "Не несіть дітям цукерки та телевізори. Несіть їм знання, з якими вони підуть у доросле життя!"

Якщо Ви маєте вільний час і бажання, то зголоситись можна тут.

Довідка
«Care in action» - «Турбота в дії» - неурядова організація, що працює в Україні, створена за ініціативи Вернера та Дженіс Лейніс. На сьогоднішній день у них за плечима 35 річний досвід праці у соціальних та благодійних проектах у Непалі, Індії, Малаві та Східній Європі. З 1997 року «Care in action» веде активну благочинну діяльність у Львові та області.

Організація не займається матеріальною допомогою для дитячих будинків, усі кошти, що надходять від простих людей, використовуються на реквізити -- фарби, олівці, м'ячі, скакалки, зошити, книжки і так далі.

Завдання спільноти -- допомогти людям навчитись допомагати самим собі. Дітям потрібно більше, ніж просто речі та їжа -- їм потрібні сім'я, любов, турбота та наставництво. З дітьми потрібно говорити, їх потрібно слухати та належно підготувати до майбутнього життя у суспільстві.



За матеріалами: Care-in-Action 

Джерело:   ДИВЕНСВІТ

Немає коментарів: