ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 15 січня 2016 р.

15.01.2016р. Б. / На Волині в церквах Московського патріархату розповсюджують сепаратистські брошури

На Волині в церквах "У"ПЦ Московського патріархату масово розповсюджують листівки, які розповідають про російсько-українську війну з погляду російських окупантів.

Про це інформує власкор «Вголосу».

Як повідомили власкору мешканці Володимир-Волинського та Іваничівського районів, у церквах Московського патріархату на початку року масово розповсюджують брошури, які містять критику УПЦ Київського патріархату, а також пропагують російський імперський погляд на характер війни в Україні.

У брошурі, яка складається з 24 сторінок, ідеться про те, що Київський патріархат і Патріарх Філарет хочуть продовження війни в Україні.

«Сьогодні в нашій країні триває громадянська війна. Українці з одних областей убивають українців з інших областей. Але замість того, щоб закликати до миру та порозуміння, Патріарх Філарет хоче продовження цієї війни. Прагне загибелі українців Донбасу. Війна на Сході України не схожа на відомі нам війни», – йдеться у брошурі "У"ПЦ Московського патріархату.

Також там наголошено, що лише предстоятель "У"ПЦ МП, митрополит Онуфрій є «справжнім миротворцем».

Крім того, брошуру пронизано гаслами про неканонічність УПЦ Київського патріархату, його розкольницьку сутність.

«Київський патріархат – це шлях у загибель», – зазначено у брошурі.

Брошура роздається разом з листівкою про необхідність використання у церквах церковнослов’янської мови. У листівці міститься критика ідеї переходу на українську мову, бо це нібито «відвертає народ від православної віри».

Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів: