ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 27 липня 2015 р.

27.07.2015р. Б. / Псевдо-патріарх Кіріл звинуватив греко-католиків у війні на Донбасі, а його холуй назвав війну «громадянською»

СЛОВО ПСЕВДОПАСТИРЯ:

За словами московського пропагандистського каналу «Вести.ру», патріарх Кіріл побачив корінь всіх бід України й війни на її теренах не у прямій агресії РФ, а не більше не менше у церковному розколі, якому 400 років.

Єдиною подією в українській церковній історії, що сталася близько 400 років тому, а яку Кіріл може сприймати як церковний розкол є Берестейська Унія 1596 року.

Більше того, Кіріл ствердив, що український народ зруйнований.

«Коли сьогодні проливають крокодилові сльози, говорячи про те, що хтось із зовні зруйнував український народ, хочеться сказати – помовчте! Ви чотириста років працювали над тим, щоб розділити народ України» - прокричав Кіріл.

Сам тон промови Кіріла, як свідчить відео, був далекий від християнської проповіді.

Джерело:   Воїни Христа Царя


СЛОВО ХОЛУЯ: 

 
Предстоятель "У"ПЦ МП митрополит Онуфрій в інтерв’ю для сайту «Спілки православних журналістів» війну, яку розв’язала РФ проти України на Донбасі, відверто і без дипломатичних викрутасів назвав громадянською війною.

«Якщо тепер вже конкретно сказати про війну, яка кипить на Сході, то я хотів би вказати на суть цієї війни. Це війна – громадянська» - ствердив Предстоятель Московської церкви в Україні.

Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів: