ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 13 липня 2015 р.

13.07.2015р. Б. / Школа відповідальності у контексті виховання мирян до суспільно-політичного життя

8 липня 2015 року у Львові, у актовому залі ЛГО УМХ, що на вул. Пекарська 13, відбулася відкрита зустріч із молоддю на тему «Християнська сім′я – основа здорової нації», яку провадив Петро Дарморіс, ліценціат богослов′я, представник Комісії УГКЦ Справедливість і Мир.

Зустріч проходила у контексті Школи відповідальності, ініційованої молодіжною організацією Українська Молодь Христові, а також в рамках заходів виховання мирян до суспільно-політичного життя під егідою Комісії УГКЦ Справедливість і Мир.

В часі доповіді між присутніми відбулась жвава дискусія навколо важливих сімейних рішень і питань, таких як ставлення до сучасних репродуктивних технологій, авторитарний чи авторитетний підходи до виховання дітей, матеріальне заохочення як стимул до навчання та виконання побутових обов′язків дітей, формування політичного світогляду членів сім′ї.

Як підсумок тривалого обговорення теми, доповідач наголосив, що від того, в який спосіб будуються стосунки в сім′ї, залежать взаємовідносини її членів із всім суспільством; від базового економічного виховання залежить розуміння дітьми різниці між тим, що вимірюється грішми, а що входить в їх безкорисливі обов′язки; від того, наскільки сім’я відповідально підходить до політичного вибору, залежить політична свідомість дітей, зокрема, в прийнятті власних рішень у майбутньому. В цьому контексті завданням християнської сім′ї було і залишається плекати всі християнські цінності та чесноти задля виховання активних громадян суспільства, свідомого та відповідального молодого покоління та побудови здорової та духовно сильної української нації.

Немає коментарів: