ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 11 липня 2015 р.

11.07.2015р. Б. / «Дорогою добра та краси» – Молодіжна комісія Київської архиєпархії УГКЦ проводить серію дитячо-юнацьких літніх таборів

Цими днями, 6-14 липня, в карпатському місті Яремча, відбувається християнський табір, для дітей Київської архиєпархії віком від 8 до 15 років.

Тематикою духовно-відпочинкового табору є дев’ять дарів Святого Духа, в поєднанні з поставою митрополита Андрея Шептицького, якого цьогоріч вшановуємо 150-річчя з дня народження.

Голова Молодіжної Комісії Київської архиєпархії, протоієрей Віталій Марцинюк, довірив місію виховання, семінаристам Київської Трьохсвятительської духовної семінарії та християнським аніматорами, які навчають 45-тьох дітей, весело і корисно для душі та тіла, проводити свій час.

Разом з вихователями табору, є присутні ієрей Олег Лучка, духівник табору, який духовно опікується молоддю та провадить катехизації, а також лікар-педіатр та селезіанський аніматор.
Серед учасників табору є діти з малозабезпечених сімей,  діти священиків та військовослужбовців, які сьогодні перебувають в зоні АТО.

Бр. Василь, семінарист 3-го курсу КТДС повідомляє: “Насичена програма й активна участь дітей в ній, є запорукою успіху проведення табору. Тому, традиційно, після дзвоника на відпочинок, команда аніматорів-вихователів збирається на обговорення плюсів та мінусів табору, аналізуючи всю програму дня”.

Зазначимо:  Щорічні духовно-відпочинкові табори проводяться традиційно в різних парафіях нашої Церкви. Християнські аніматори наголошують на  великій користі проведення канікул в християнському таборі, адже тут плекаються людські та християнські чесноти людини.

Для прес-служби Київської архиєпархії повідомив бр. Василь, семінарист КТДС

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів: