ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 21 липня 2015 р.

21.07.2015р. Б. / Нова волонтерська допомога військовослужбовцю

Питання збереження суверенітету нашої держави особливо гостро постало в наші дні. Кожного дня ми чуємо про все нові й нові витівки нашого агресора. За таких умов українська армія – тема щоденних молитов та турбот.

Івано-Франківська Митрополія УГКЦ на чолі з Архієпископом і Митрополитом Володимиром (Війтишином) також не може стояти осторонь цієї проблеми, адже, за словами Папи Римського Франциска, «Пастир повинен пахнути вівцями». Саме тому, 17 липня, наші пресвітери допомогли бійцю батальйону «Підлісся» Чижу Станіславу Анатолійовичу у придбанні військової форми, берців, кепки та тактичних окулярів. На всі ці необхідні речі потрібна була чимала сума, яку зібрали за сприянням економа Івано-Франківської Архієпархії о. Михайла Клапківа.

Безумовно, клопотання про наших військовослужбовців сьогодні є не просто доброю справою, але й обов’язком кожного християнина-українця. Повинністю кожного мусить стати молитва за всіх наших бійців. Добрим прикладом для цього стали наші церковні предстоятелі, які очолили вже не одну волонтерську ініціативу.

Молімось до милостивого Бога, щоб зберіг і дарував мир нашій державі Україні, бо ж «коли Господь не пильнує міста, даремно сторожа чуває!»

Пригадуємо, що зовсім нещодавно було проведено духовно-психологічну реабілітацію для учасників АТО.

Немає коментарів: