ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 17 квітня 2013 р.

17.04.2013р. Б. / У Франції штрафують за гетеросексуальну символіку


 Джемпер з зображенням гетеросексуальної сім’ї (батько, мати і двоє дітей) став причиною затримки і величезного штрафу для парижанина Френка Таллеу. Поліцейські вирішили, що таке зображення ображає почуття гомосексуалістів.
 
Джемпер з зображенням гетеросексуальної сім’ї (батько, мати і двоє дітей) став причиною затримки і величезного штрафу для парижанина Френка Таллеу. Поліцейські вирішили, що таке зображення ображає почуття гомосексуалістів.
 
Жителі Парижа в минулі вихідні зіткнулися з новим для них явищем - насильницьким насадженням толерантності. Те, що ще колись було плодом творіння письменників-антиутопістів, в сьогоднішній Франції стає реальністю. 

протокол Парижанин Френк Таллеу, батько сімейства був затриманий поліцією під час пікніка в Люксембурзькому саду в Парижі. За неправильний джемпер йому загрожує штраф у кілька тисяч євро. У протоколі причиною затримки і штрафу охоронці порядку вказали носіння «гетеросексуальної пропаганди». 

Окрім Френка Таллеу понад 50 парижан були оштрафовані з 1 по 14 квітня з аналогічним звинуваченням. Причина санкцій - у хвилях протесту проти легалізації всиновлення гомосексуальними парами дітей. Сотні тисяч людей взяли участь у демонстраціях протесту, проте, вони так і не знайшли розуміння у влади. Більше того, проти демонстрантів застосували сльозогінний газ

Після цього противники нововведень перейшли до інших форм протесту, зокрема, наочної агітації. Наприклад, в моду увійшли футболки та джемпери із зображенням «правильної сім'ї». Проте французькі лівоохоронці почали нещадну боротьбу з «гомофобами» ... 

За матеріалами: lefigaro.fr / telegrafist.org / tradizionalistacattolico / ridus.ru 

Джерело:     КРЕДО

1 коментар:

Unknown сказав...

Чи суттєво відрізняються французькі "лівоохоронці" від українських? Як французькі, так і українські мінти захищають не ПРАВО, а ЗЛО і БЕЗЗАКОННЯ...

р.Б. Леонід.