ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 15 квітня 2013 р.

15.04.2013р. Б. / Євангелазація та адорація – нові твіти Папи


Twitter
 
У неділю Папа Франциск написав 2 нових повідомлення у своєму профілі у Твіттері.
 
«Запам’ятаймо: якщо ми хочемо проголошувати Євангелію Ісуса, то повинні свідчити своїм життям про те, що проповідуємо», - написав Папа Франциск і за кілька хвилин додав ще один твіт: «Поклонятися Богу – означає вчитися бути з Ним, позбуватися наших прихованих ідолів і ставити Його в центрі нашого життя». 

Понад 7 тисяч користувачів Твіттера ретвітнули (скопіювали і поширили) запис Папи, а понад 3 тисячі – додали його слова до обраних записів. 

Нагадаємо, Папа Франциск використовує акаунт @Pontifex, який був створений за понтифікату Бенедикта XVI. Святіший Отець уже написав 15 твітів. 

Зараз англомовний акаунт Папи у Твіттері нараховує 2351263 підписників. Крім англійської, Твіттер Папи дублюється ще 8 мовами: італійською, іспанською, німецькою, французькою, польською, португальською, арабською та латиною. 

Твіттер – це соціальна мережа мікроблогів, що дозволяє користувачам надсилати короткі текстові повідомлення (до 140 символів). 

Джерело:     КРЕДО

Немає коментарів: