ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 14 вересня 2012 р.

14.09.2012р. Б. / Більше мільйона росіян вважають українську рідною мовою



У російському Міносвіти зазначили, що в Росії є запит з боку батьків про створення більшої кількості шкіл, де українська буде мовою навчання. Всього більше мільйона російських громадян вважають українську мову рідною.
 
Більше одного мільйона російських громадян вважають рідною українську мову, повідомив у п'ятницю глава Міністерства освіти і науки РФ Дмитро Ліванов. 

«Ми відзначаємо в Росії великий інтерес до вивчення української мови, більше мільйона російських громадян вважають українську мову рідною, а в Україні є інтерес до російського язика», — зазначив в ході підписання меморандуму про взаєморозуміння між Міносвіти РФ і міністерством освіти і науки, молоді та спорту України. 

За його словами, в Росії є запит з боку батьків про створення більшої кількості шкіл, де українська буде мовою навчання. При цьому один з українських банків готовий взяти на себе матеріально-технічне забезпечення фінансування гімназій, підбір кадрів і питання поточної діяльності.
 
За матеріалами: ZN.UA 

Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів: