ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 9 червня 2012 р.

09.06.2012р. Б. / Євро-2012: УГКЦ закликає львів’ян показати гостям приклад моралі


Непересічну подію для Львова – футбольний чемпіонат Євро-2012 - Українська Греко-Католицька Церква розглядає як можливість завоювати прихильність іноземних футбольних вболівальників і закликає своїх вірних і кожного мешканця Львова проявляти толерантність і доброзичливість до іноземних гостей.
 
Голова молодіжної комісії Львівської архиєпархії отець Тарас Милян переконаний, що Євро-2012 – це можливість для українців, зокрема львів’ян, продемонструвати свою вихованість, інтелектуальність та моральність, а також показати Україну як відкриту і доброзичливу державу, інформує медіа-центр «Львів-2012». 

За його словами, не потрібно боятися своєї приналежності до держави, міста і християнського віросповідання, а бути гідним прикладом для іноземних фанів та туристів, які приїдуть на футбольний чемпіонат. 

«Важливо показати, що ми – українці, є людьми з високою моральністю і що футбол для нас є нагодою зустрічі, а не нагодою для масового вживання пива та аморальних гулянь. Те, що ми вміємо веселитися, потрібно показувати через привітне слово, через взаємоповагу, через підтримку та розуміння», - закликає голова Молодіжної комісії Львівської архієпархії УГКЦ отець Тарас Милян. 

Нагадаємо, у телеграмі з нагоди Євро-2012 Папа Бенедикт XVI закликав, «щоб ці важливі спортивні події були пережиті як вираз найблагородніших людських прагнень і дій, у дусі миру та щирої радості». Святіший Отець пообіцяв молитися за гравців, вболівальників та організаторів Чемпіонату Європи з футболу.
 
За матеріалами: ZAXID.NET 

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів: