ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 8 червня 2012 р.

08.06.2012р. Б. / Голова Папської ради з нової євангелізації про католиків-політиків


Католики, що беруть участь у політиці, не повинні піддаватися ностальгії та утопізму. Від них вимагається євангельський реалізм, який означає погляд у майбутнє з усвідомленням минулого.
 
Таку думку висловив голова Папської Ради з нової євангелізації архиєпископ Ріно Фізікелла під час презентації книжки італійської лікарки та парламентаристки Паоли Бінетті «Етика і демократія». 

На думку ватиканського ієрарха, зараз у цій сфері жахлива ситуація. Участь католиків у політиці не повинна бути «латанням старого одягу новою тканиною». Архиєпископ сказав, що чекає від католиків-політиків далекоглядності, яка вимагає труду інновації, вміння випрацювати проекти, без чого немає майбутнього. Також він додав, що важливі мужність і вміння «вийти до нового».

«Зі слабкості ідеї виростає слабка культура і політика», - сказав голова Папської Ради з нової євангелізації архиєпископ Ріно Фізікелла.

За матеріалами: Radio Watykańskie 

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів: