ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 21 листопада 2015 р.

21.11.2015р. Б. / СОБОР АРХИСТРАТИГА МИХАЇЛА ТА ІНШИХ НЕБЕСНИХ СИЛ БЕЗТІЛЕСНИХ

ВІТАЮ ЗІ СВЯТОМ СОБОРУ АРХИСТРАТИГА МИХАЇЛА ТА ІНШИХ НЕБЕСНИХ СИЛ БЕЗТІЛЕСНИХ!

"Ангел такий прозорий, що через нього ллється на нас і досягає до нас світло Божественне... через них ми пізнаємо не їх, а живого Бога, Якого вони пізнали"
(Святитель Григорій Палама)

СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! - СЛАВА УКРАЇНІ! - СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ!

Нині, святкуючи Собор Архистратига Михаїла і Всіх Небесних Сил безтілесних, ВІТАЮ, не тільки побратимів на ім'я Михайло, з їх потужним Покровителем, але й кожного з вас, усіх православних християн, моїх улюблених, у Христі Ісусі, братів і сестер, з тією невимовною радістю, що Всемилостивий Бог зволив вчинити так, щоб Вони, наші ангели Хоронителі, не без нас віддавали честь, хвалу і славу у Тройці Єдиному Богові, Отцю, і Сину, і Святому Духу, нині, і повсякчас, і на віки вічні. Амінь.

Бажаю усім Вам, як завжди, найперше цих трьох: - ВІРИ - НАДІЇ - ЛЮБОВІ, по-друге: сили, снаги і витривалості у боротьбі на два фронти, ПРОТИ всіх наших ворогів, внутрішніх і зовнішніх, проти духів злоби піднебесної та їх тілесних носіїв, а також ЗА перемогу й здобуття УССД і Небесної Батьківщини - Царства вічного блаженства і буття.

З повагою, сл.Б. Леонід.

-------------
Собор св. Архистратига Михаїла

    * Коротка історія свята
    * Тропар та кондак
    * Празничний Апостол
    * Євангеліє
    * Проповідь

Автор:   о. Василь Дубецький
"Сівач", листопад 2003 Ч. 11 (48) рік 5

Розмір:     0.121 Mb
Сторінки:    5
Мова:        українська

ЗАВАНТАЖИТИ в PDF

Немає коментарів: