ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 3 листопада 2015 р.

03.11.2015р. Б. / До Дня молитви за сиріт у Гарнізонному храмі відбудуться чування

“Центр Опіки Сиріт” традиційно запрошує приєднатись до спільної молитви з нагоди Міжнародного дня молитви за сиріт.

Дану акцію місія “Центр Опіки Сиріт” проводить вже вчетверте. Як і зазвичай, усе розпочнеться із чувань у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла 7 листопада 2015 року:

18:00 – Божественна Лiтургія
18:40 – Вечірня
19:30 – Молитовні чування.

Наступного дня, 8 листопада, “Центр Опіки Сиріт”, за підтримки Фундації Святого Миколая, проведе прощу для вихованців сиротинців, шкіл-інтернатів Львова та області до Підгорецької чудотворної ікони Матері Божої.

Учасниками духовного паломництва стануть 200 дітей із сиротинців, інтернатів Львова та області. Капелани “Центру”, разом із волонтерами та дітьми, молитимуться Святу Літургію у храмі св. Онуфрія монастиря Благовіщення Пресвятої Богородиці ОО. Василіян у с. Підгірці, Бродівського р-ну. Також заплановано екскурсію древньою монашою обителлю, ознайомлення з історією чудотворної ікони та життям монахів в обителі, різного роду майстер-класи, ігри, банси, а також відвідини Підгорецького замку (ХVII ст).


Організація прощі дітей-сиріт до Підгорецької чудотворної ікони Матері Божої передбачає:
- Транспортні перевезення
- Закупівля продуктів у дорогу
- Обід для учасників прощі

Як підтримати даний проект Фундації Святого Миколая?

Підтримати проект Фундації Святого Миколая “Проща дітей-сиріт до Підгорецької чудотворної ікони Матері Божої” можна, склавши грошову пожертву в скриньку Фундації у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (м. Львів, вул. Театральна, 11) та двох студентських храмах: Блаженного священномученика Олексія Зарицького (м. Львів, вул. Лукаша, 3а) і Святого рівноапостольного князя Володимира Великого (м. Львів, вул. Природна, 8а) Львівської Архиєпархії УГКЦ.

“Роблячи добро, ми збираємо скарби в небі. Якщо ти не можеш нагодувати сто людей, тоді нагодуй принаймні одного”  Мати Тереза

Підтримайте проект Фундації Святого Миколая “Проща дітей-сиріт до чудотворної ікони Підгорецької Матері Божої“, зробімо для вихованців сиротинців та інтернатів родинне, тепле свято!

Довідка. Фундація – це відділ релігійної місії Центру Військового Капеланства Курії Львівської Архиєпархії УГКЦ. Головним завданням Фундації є через пропагування особи святого Миколая Чудотворця – великого доброчинця, який щодня у світі потребує добрих рук для продовження своєї місії, підтримувати проекти, які пов’язані із душпастирством (капеланським служінням) серед дітей-сиріт, військовослужбовців, студентів та в’язнів.

Джерело:   Медіа-Центр ЦОС

Немає коментарів: