ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 10 листопада 2015 р.

10.11.2015р. Б. / Крилос будуть розвивати як духовний та історико-туристичний центр

9 листопада 2015 року в селі Крилос відбулася виїзна нарада щодо визначення проблемних питань з підготовки до проведення щорічної Всеукраїнської Патріаршої Прощі УГКЦ до Галицької Чудотворної ікони Матері Божої.

Участь у нараді взяли керівники районної та місцевої влади, НЗ «Давній Галич», священнослужителі, представники відповідних служб району.

Розпочинаючи нараду, голова райдержадміністрації наголосив, що завдяки спільним зусиллям впродовж багатьох років вдається проводити Прощу в с.Крилос на високому організаційному рівні. Та Крилос – це особливе місце. Його потрібно постійно розвивати та розбудовувати. Керівник району пригадав слова митрополита Володимира Війтишина, який закликав, щоб ми берегли це місце, молилися тут, показували його нашим дітям і правнукам, наголошуючи, що це велика історія державності і релігійності.

В ході наради було визначено проблемні питання, які потрібно вирішити в рамках організації наступних Прощ. Серед яких: буріння свердловини для забезпечення прочан питною водою, освітлення туристичних об’єктів та місць проведення заходів, ремонт фасаду будівлі Митрополичих палат, закладення та благоустрій місць паркування транспорту, перенесення високовольтної лінії електропередачі та інші.

Учасники наради оглянули місця паломництва прочан та висловили пропозиції щодо покращення умов їх перебування, інформує Галицька РДА.

Немає коментарів: