ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 7 листопада 2015 р.

07.11.2015р. Б. / «Карітас-Львів УГКЦ» передав гуманітарну допомогу для лікарняних закладів

З Італії Благодійному фонду «Карітас-Львів УГКЦ» привезли гуманітарну допомогу для лікарняних закладів. Лікарня Нігуарда Ка’Гранда із Мілану передала 23 лікарняні ліжка з ручним управлінням загальною вагою 966 кг, 20 тумбочок для палатного режиму, ширми з трьома дверцятами, 2 інкубатори Аtominfant, а також возики для терапії, для медичної документації і для великої медичної документації. Загальна вага вантажу становить 1781 кг. Повна вартість гуманітарної допомоги 1845 євро.

У Копичинецьку районну комунальну лікарню Гусятинського р-ну Тернопільської області було передано 8 ліжок, 8 тумбочок, 2 інкубатори, а також возики для терапії, для медичної документації і для великої медичної документації. Комунальна 1-а міська клінічна лікарня Львова взяла 6 ліжок, 6 тумбочок і одну ширму. У третє хірургічне відділення Львівської обласної клінічної лікарні «Карітас-Львів УГКЦ» віддав 5 ліжок, 5 тумбочок і одну ширму.

Втім, потреба у лікарняному обладнанні для вищеперелічених закладів не вичерпана остаточно. Як зазначила старша медична сестра 3-го хірургічного відділення обласної клінічної лікарні Ганна Пурпура, у відділенні 55 ліжок, деякі з них мають вже близько 50 років, потребує заміни і решта лікарняного обладнання. У 1-й міській комунальній лікарні Львова – 240 ліжок, деякі з них теж неохідно замінити на більш сучасні.

Як зазначив о. Андрій Сенейко, з-за кордону нам раді передавати гуманітарну допомогу, але потрібні кошти для її перевезення, багато часу забирає розмитнення вантажу, документи необхідно надсилати аж до Києва. Отець Андрій сподівається, що в процесі децентралізації у державі процедура розмитнення буде спрощеною і питання можна буде вирішувати на місцевому рівні.

Немає коментарів: