ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 13 листопада 2015 р.

13.11.2015р. Б. / У Києві відкрили залу «Святого Мартіна» в будинку Всеукраїнського благодійного фонду «Тріумф Серця»

29 жовтня 2015 року відбулося посвячення добудованої частини будинку «Марії» при організації Всеукраїнського благодійного фонду «Тріумф Серця» в Києві. Посвячення будинку здійснив Архієпископ Петро Мальчук. На урочистість приїхав директор швейцарської Міжнародної Асоціації "Тріумф серця" отець Рольф - Філіпп Шоненбергер зі Швейцарії.

Під час проповіді Владика подякував Отцю-директору та його команді за те, що створили українським дітям умови для гідного позаурочного навчання та виховання і за надання їм різного роду матеріальної допомоги.

В цьому домі створено світлицю для дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, а також для дітей, батьки яких перебувають у так зв. "зоні АТО" (на РУВ). У вихідні дні тут проводяться реколекції для груп з різних парафій та «Альфа вікенд», учасники якого прибувають з різних куточків світу.

Впродовж двох останніх років дитячий розвиваючий будинок «Марії» розбудовувався.

У новій частині зроблено спортивний зал, столярню, зал «Святого Мартіна». Зал призначений для проведення реколекцій в великих групах людей, конференцій та для розвитку дітей. Побудовано ігровий, спортивний майданчик, фонтан, вольєри для різних видів птахів та кролів.

На даний час світлицю відвідує від 40 до 50 дітей. Заняття тривають від понеділка до четверга включно, з 15.00 до 18.00 год. Учні при допомозі волонтерів, як мирян, так і с. Святослави Уманець CSSJ, безкоштовно відвідують будинок, харчуються, роблять домашні завдання, грають у розважальні та пізнавальні ігри та вчаться різних цікавих і корисних речей: кулінарії, шиття, вивчають англійську та німецьку мову, караоке, грають на гітарі та піаніно, роблять одяг з харчових пакетів на маскарад, складають пазли. Також є ігрова кімната з настільним футболом, теніс, аерхокей та кімната для наймолодших діток з великою кількістю іграшок, велосипедів та малювальної дошки. Для старших хлопців та дівчат фахівці проводять заняття на комп'ютері, розвивають їхні літературні та танцювальні здібності. Проводяться конкурси, святкуємо дні народження та свята.

Ірина Тірон

Немає коментарів: