ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 17 червня 2015 р.

17.06.2015р. Б. / Опитування: росіяни більше довіряють лідерам ЛДПР і Компартії, ніж Патріарху Кирилу

Діяльністю президента РФ Володимира Путіна в травні були "задоволені" 86% громадян Росії - цей показник залишився незмінним у порівнянні з квітнем, повідомили в "Левада-центрі" за підсумками травневого дослідження. Респондентам запропонували назвати кілька політиків і громадських діячів, яким вони найбільше довіряють, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Інтерфакс.

На другому місці опинився глава міноборони РФ Сергій Шойгу, якому довіряють 29% росіян, на третьому - прем'єр-міністр Дмитро Медведєв (21%). Далі йдуть глава МЗС РФ Сергій Лавров (14%), лідер ЛДПР Володимир Жириновський (13%), лідер КПРФ Геннадій Зюганов (12%), Патріарх Кирил (Гундяєв), мер Москви Сергій Собянін і лідер партії "Справедлива Росія" Сергій Миронов (по 5%), спікер Ради Федерації Валентина Матвієнко (4%).

Не довіряють нікому з російських політиків 11% респондентів, стільки ж (11%) заявили, що політикою не цікавляться.

Опитування проведено 22-25 травня серед 1600 осіб у 134 населених пунктах 46 регіонів РФ. Статистична похибка даних цих досліджень, за даними  "Левада-центру", не перевищує 3,4%.

Нагадаємо, що згідно з регулярними опитуваннями російських соціологів, переважна більшість росіян називають себе православними християнами.

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів: