ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 15 червня 2015 р.

15.06.2015р. Б. / Церемонія нагородження переможців та призерів Всеукраїнського конкурсу «Активний громадянин»

20 червня 2015 року з 11:00 до 16:00 у Центрі культури і мистецтв (м. Івано-Франківськ, вул. Шевченка 100), відбудеться церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Активний Громадянин», який проводила Комісія УГКЦ Справедливість і Мир спільно із ГО Starkmacher (Німеччина) та Прикарпатським Національним Університетом ім. В. Стефаника. 

Конкурс став яскравою формою вияву соціальної активності юних громадян України, небайдужих до морально-етичних проблем, що останнім часом загострюються у нашому суспільстві. Проведений захід підтвердив, що цей масштабний і непересічний захід всеукраїнського значення знайшов відгук у багатьох серцях, дістав широкого позитивного резонансу серед громадськості України, утверджуючи у такий спосіб моральні чесноти, що вступають у протидію шкідливим звичкам, насильству й жорстокості, релігійній та національній ворожнечі тощо.

На Конкурс надійшло 21 творчі роботи учасників, серед яких – представники усіх регіонів України.

Після розгляду творчих робіт на своєму заключному засіданні члени Журі Конкурсу визначать переможців та дипломантів.

Переможці Конкурсу будуть нагороджені цінними призами та Дипломами,  а керівники проектів, які, разом зі своїми вихованцями підготували конкурсні проекти-переможці, будуть відзначені Подяками.

Немає коментарів: