ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 16 червня 2015 р.

16.06.2015р. Б. / Наш Папа Кремлю не подарунок

Начитаються наші люди російських газет, а потім несуть в маси послання сатани. Я про прийом Путіна в Ватикані, який у нас традиційно спотворили, перекрутили і спаскудили. Тому хочу внести ясність, відчуваючи свою католицьку і журналістську причетність.

По-перше, Путіна прийняли в апартаментах Святого Престолу більш ніж стримано, це зазначають усі оглядачі.

По-друге, Путіна не нагороджували, а він обмінявся з Папою подарунками. Путін подарував вишитий золотом храм Христа Спаса з відповідними коментарями. У відповідь Папа простягнув медальйон Ватикану разом з апостольським повчанням Evangelii Gaudium. А це заклик до миру, рівнозначний ультиматумові.

Цього разу Понтифік прямо говорив про зупинення війни в Україні з боку російської держави і закликав свого візаві докласти до цього всіх зусиль. На передодні зустрічи Франциска і Путіна Верховний Архиєпископа Києва Святослав Шевчук написав лист у Ватикан, я кому просив Святішого Отця «бути голосом українського народу, його дітей і всіх віруючих католиків в Україні, які страждають від путінської агресії».

Папа це й зробив. Він ще пробував домовитись про свій візит в Москву, від якого завжди відхрещувалася РПЦ. Путін дав обіцянку, яку може і не виконати. Взагалі там розмовляли про багато цікавих речей. Навіть про хамську поведінку Кирила.

Олександр Прилипко

Немає коментарів: